Werkplaats

Het is voor ons belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw auto. Om te voorkomen dat u voor nare verrassingen komt te staan is het dan ook verstandig tijdig preventief onderhoud te laten plegen.

 

Onderhoud mét pechhulp?

Inderdaad, wanneer wij de inspectie- of onderhoudsbeurt aan uw auto hebben uitgevoerd (volgens fabrieks-specificaties) en de door ons geconstateerde gebreken zijn verholpen kunt u bij ons een mobiliteits-service afsluiten voor heel Europa tot de volgende onderhoudsbeurt.

 

Fabrieksgarantie blijft geldig

 

Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat wij nieuwe en gebruikte auto’s leveren en deze ook repareren. Dit geldt uiteraard zowel voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto. Bovendien zullen wij u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat wij niet merkgebonden zijn. U wordt op deze manier correct geadviseerd bij de aankoop van een auto.

 

Airco reparatie/ onderhoudsdiensten Bosch

 

Reparatie/ onderhoud/ reinigen airco systemen alle merken.

 

Onderhoud/ reparatie caravans

 

Bosch Car Service Wijnands Auto Service caravan.png

 

Hoewel het onderhoud van een caravan/vouwwagen bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van uzelf en die van anderen. Klik hier voor meer info!

 

Montage accessoires

 

Onderhoud / reparatie van alle personenauto's, bedrijfswagens, aanhangers en caravans. Montage accessoires: Spoilers, trekhaken, radio/cd, navigatie systemen,handsfree car kits van het merk Parrot, etc.... Tevens rechtstreeks verkoop uit magazijn. Informeert u eens naar onze superscherpe banden prijzen!

 

T: 033-2992222

 

magazijn@wijnandsautoservice.nl